Vanhat Vihellyksen tarinat 6 > Pahansisuinen Wurmple

Tämä tarina on alun perin kirhoitettu Joulukuussa 2012.

”Ja voittaja on.. Harley Leroux!” Niin siitä kuulutettiin.  ”Osha, wott wott!” Ozzy kiemurteli sylissäni ja heilutti käden tynkiään. Silmäni olivat kyyneliä täynnä, ei siksi että olin voittanut, syy oli aivan toinen. Nousin maasta, puristin yhä Ozzya sylissäni yhä. Sen silmät säteilivät. ”Minäkö..voitin?” Minä kuiskasin.

Katsoin ruutua, missä oli vielä ottelun aikana näkynyt molempien osanottaen kuvat, ja nyt puolet siitä oli kadonnut, tai no se puoli, missä oli aiemmin näkynyt Eddyn tiedot, nyt niitä ei enää ollut. ”Se oli hyvä matsi!” Eddy huusi toiselta puolelta kenttää. ”Onnea!” Noudin ruusukkeeni, ensimmäisen ruusukkeeni. Se oli sellainen rusetti, valko-oranssi, ja sitä sanottiin Crown Ribboniksi. Sain onnittelut kilpailun järjestäjiltäkin. Sen jälkeen minä poistuin pokékeskukseen. Ozzy ja Kitty olivat molemmat väsyneitä, ne täytyi saada kuntoon ennen kuin tein mitään muuta. Pokémon keskus oli täynnä muitakin koordinaattoreita, jotka olivat ottaneet osaa kilpailuun. ”Tuo on se.” Joku kuiskutti selkäni takana. ”Tyttö joka voitti kilpailun.”
”Aika karun näköinen tyttö.” Joku muu vastasi kuiskaten.
”Onko tuo joku pahis?” Kolmas kuiskasi. Huokaisin kovaan ääneen, ikään kuin en olisi ennen kuullut tuollaisia kommentteja. Tyttö jolla oli lyhyt punainen tukka, rubiinin väriset silmät ja suu aina mutrulla, oli kai jokin konna-stereotypio.
”Hei taas, Harley.” Hoitaja Joy tervehti minua, minut nähdessään. ”Kuulinkin jo voitosta. Onneksi olkoon!”
”Kiitos vain.” Minä mutisin. ”Voitto ei tullut kuitenkaan ilman haavereita. Ozzy sai pahan osuman Beautiflyn silver windistä. Voisitko hoitaa sen kuntoon?”
”Tietenkin.” Hoitaja hymyili. Ojensin hänelle molemmat poképalloni, hoitaja Joy otti ne ja vei pallot takahuoneeseen hoidettavaksi. Kävin istumaan odotushuoneeseen, tai ainakin minun piti, sillä pieni toukka-pokémon oli päättänyt ettei pidä minusta, sillä se heti astuttuani pois tiskiltä, ampui minua String Shotilla vasempaan sääreen, ja melkein kaatoi minut, kun teki katapulttimaisen törmäysliikkeen sääreni kanssa.

”Mikäs täällä on ongelmana?” Minä murahdin. Tunnistin toukan Wurmpleksi, se murisi. Kiskaisin Wurmplen irti säärestäni ja asetin sen keskuksen lattialle. ”No niin, kipitäpä nyt kouluttajasi tykö.” Käänsin sille selkäni ja kävelin kohti istumapaikkaa, mutta mitäpä sitten tapahtui? Wurmple oli ilmeisesti suuttunut minulle ja se käytti jalkoihini tacklea. Kaaduin sen voimasta pitkin pituuttani lattialle. Kiukku kuohahti vatsassani, nousin istumaan ja nappasin pokémonin maasta, pitelin kiinni sen hännästä sojottavista keltaisista piikeistä. ”Mikä hemmetti sinun ongelmasi on?!” Vastaukseksi sain murinaa. Ja sitten Stringshotin keskelle mekkoni yläosaa.

”Nyt riitti!” Minä huudahdin ja nousin pidellen yhä kiinni Wurmplesta. Marssin takaisin tiskille, mukavasti tuohtuneena.
”Anteeksi hoitaja Joy?” Minä kysyin. Hoitaja kääntyi hetken kuluttua puoleeni.
”Tuo Wurmpleko taas!” Hän parahti. ”Joku kouluttaja on kai hukannut Wurmplensa.” Minä ilmoitin. ”Mistähän kyseisen tyypin löytää?”
Hoitaja Joy pudisti päätään ja katsoi minua surullisena. ”Sen kouluttaja lähti ja jätti sen oman onnensa nojaan. Sanoi että sillä on luonne vika.” ”Mitä?” Minä älähdin. ”Kuinka joku voi..”
Hoitaja kohautti hartioitaan. ”Kukaan ei halunnut tuota Wurmplea, koska se on kiusaksi kaikille, jotka muistuttavat sitä menetyksestä.”
”Ja sehän nähdään.” Minä mutisin. ”Onko Skittyni jo kunnossa?”
”On se, olin juuri tuomas..” Hoitaja Joy otti jostain tiskin kätköistä esiin Kittyn poképallon ja ojensi sen minulle. ”Minä kyllä huolehdin tästä.” Minä lupasin. ”Palaan pian hakemaan Ozzyn!”
Poistuin pokémon keskuksesta yhtä nopeasti kun olin sinne tullutkin. Oli keskipäivä, aurinko paistoi ja oli ihanteellinen päivä pokémonin pyydystämiseen. Kiersin keskuksen taakse, sillä en halunnut häiriötekijöitä. Laskin Wurmplen maahan ja katsoin sitä.
”Kuule, kamu, tahdon vain sanoa, että se mitä tapahtui sinulle ei ollut oikein. Olen oikeasti pahoillani siitä, mutta et voi jatkaa muiden kiusaamista, kuuletko?” Murinaa. ”Siksi minä haastan sinut tässä ja nyt!” Minä julistin ja heitin Kittyn poképallon maahan.

Wurmplen mustat silmät terästäytyivät, tiesin sen hyväksyneen haasteen. ”Naah!” Kitty naukaisi maasta.
”No niin, Kitty.” Minä neuvoin. ”Tee Tail Whip!” ”Nyaa!” Se vastasi, pinkaisi juoksuun ja valmistautui lyömään Wurmplea hännällään. Mutta Wurmple oli valmiina, se ei ollut kovin vahva, mutta torjui Kittyn hyökkäyksen rynnistämällä ja loikkaamalla pienesti sivuttain sitä kohti.
”Älä lannistu, Kitty!” Minä kannustin. ”Tee nyt Tackle!” Kitty rynnisti kohti Wurmplea ja törmäsi siihen, Wurmple lensi kauemmas, sen keho tärisi iskun voimasta.
Nyt oli oikea aika heittää poképallo. Kaivoin repustani tyhjän poképallon ja heitin sen kohti Wurmplea. Pallo imaisi pokémonin sisäänsä ja jäi maahan makaamaan. Se pyörähti kerran, ja toisenkin ja vielä kolmannen, sitten se jäi makamaan maahan liikkumattomana.

Olin napannut Wurmplen.

”Hyvin tehty, Kitty.” Minä kehuin. ”Kiitos.”
Kutsuin sen takaisin palloonsa ja marssin hyvillä mielin takaisin pokémon keskukseen. Katsoin parhaaksi antaa Wurmplen hoidettavaksi, sillä se vaikutti kovin heikolta – ei siksi että sen voimissa olisi ollut jotain vikaa vaan siksi että se saattoi olla nälkäinen, tiedä nyt milloin siitä viimeeksi huolehdittiin. Mietin ja mietin, oli vaikea keksiä sille nimi. Lopulta päätin kutsua sitä kaunottareksi, sillä siitä tulisi jonain päivänä kaunis perhonen. Odotin ja odotin. Aika kävi pitkäksi, kun jouduin odottamaan että saisin Ozzyn takaisin. Lopulta katossa kiinni oleva kovaääninen ilmoitti että pokémonini olivat täysin kunnossa ja sain hakea ne tiskiltä. Nousin haukotellen ja kävelin tiskille.
”Kas tässä.” Hoitaja hymyili. ”Oshawottisi on taas vedossa.”
”Entäs Wurmple?” Minä kysyin.
”Olit oikeassa sen kunnosta, mutta se toipuu kyllä.” Hoitaja Joy vastasi.  ”Nyt se tarvitsee vain rakkautta ja huolenpitoa.”
”Teen parhaani.” Minä vakuutin.

Kommentit:

Cinna


Tarina #6

Piti hieman kelata, että mikä Wurmple oli oikein kyseessä. :’D Pohdin vain mielesäsni, että ”Hetkinen…” ja sitten vasta nyt tajusin katsoessasi tietoja, että se adoptio-ötökkähän se oli. Itse tarinasta en pahemmin paljoa keksi, kun tämä oli niin lyhykäinen + Paljoa ei tapahtunut, tuon Wurmplen nappauksen lisäksi. Mutta onpahan se nyt saanut ainakin itselleen uuden hyvän kodin. :3

Kittylle ja Bellelle 10 exp ja sinulle §15.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s